CNC Frezen

CNC Frezen

Lokhorst CNC houtbewerking is gespecialiseerd in cnc frezen van hout. Wij beschikken over een professionele computergestuurde CNC freesmachine waarmee wij al uw freeswerk ten uitvoer kunnen brengen.

Door onze specialisatie en al onze ervaring op het gebied van cnc frezen hebben wij reeds vele opdrachtgevers meer dan tevreden mogen stellen met onze werkzaamheden. Omdat wij u ook op het gebied van grafisch ontwerp met raad en daad bij kunnen staan zorgen wij er altijd voor dat uw project keurig verwezenlijkt wordt. Wij maken altijd een keurige offerte voor u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En wat onze prijzen betreft, wij zijn vaak ook nog eens een stuk goedkoper dan onze concurrenten.

Wij cnc frezen niet alleen enkel stuks producten. U kunt bij ons ook terecht wanneer u een serie van uw ontwerp wilt laten produceren. Ook wanneer het op klein seriewerk aankomt is dat voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen al uw freeswerk vervaardigen uit massief hout of plaatmaterialen. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in wat wij voor u op het gebied van cnc frezen voor u kunnen betekenen? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvende afspraak? Neemt u dan contact met ons op.