Lasergraveren hout | Foto Laser | Laser Graveermachine

Wanneer u een foto wilt laten lasergraveren bent u bij Lokhorst CNC Houtbewerking aan het juiste adres. Wij beschikken over een professionele laser graveermachine waarmee wij aan uw wensen kunnen voldoen.

U wilt een foto in hout laten lasergraveren? Voor ons is dit geen enkel probleem! In onze werkplaats beschikken wij over een laser graveermachine waarmee wij al uw foto of afbeelding keurig netjes in hout kunnen lasergraveren. En natuurlijk niet alleen een foto. Ook voor een naambord zijn wij u graag van dienst.

Geef uw werkstuk of hetgeen dat u graag bewerkt wilt hebben iets extra’s mee door er een leuke foto in te laten lasergraveren! Door gebruik te maken van onze computer gestuurde laser apparatuur kunnen wij iedere foto of ontwerp in uw product graveren. Ook door onze jarenlange ervaring met grafisch ontwerp wordt u door ons voorzien van vakkundig advies. Uw afbeelding worden perfect weergegeven op de manier waarop u wilt.

Ook voor uw bedrijf of uw klanten kan lasergraveren interessant zijn! Zo kunt u uw logo laten lasergraveren of als interieurontwerper kunt u uw klanten een stukje meerwaarde bieden. Ook houten sleutellabels voor uw hotel waar de kamernummers in gegraveerd zijn is voor Lokhorst CNC Houtbewerking geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie wat wij voor u of uw bedrijf allemaal kunnen betekenen op het vlak van lasergraveren? Wij staan u meer dan graag te woord!