Timmerman Utrecht | Timmerwerk Utrecht | Renovatie | Verbouwing

Timmerbedrijf Jan Lokhorst uw timmerman voor al uw timmerwerk en renovatie in de regio Utrecht.

U bent op zoek naar een gerenommeerde timmerman met jarenlange ervaring op het gebied van alle soorten timmerwerk? Timmerbedrijf Jan Lokhorst is gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en houtbewerking in de regio Utrecht. Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen wij u voorzien van kozijnen op maat, betimmering voor een bedrijfswagen, het vervaardigen van gootklossen, werkzaamheden op het gebied van aanbouw, verbouwing, nieuwbouw, onderhoud en renovatie. U kunt zelfs bij ons terecht voor naamborden voor uw bedrijf of voor uw woning. Dit is slechts een kleine opsomming van wat wij voor u of voor uw klant kunnen betekenen. Timmerbedrijf Jan Lokhorst is dé all-round timmerman waar u terecht kunt voor al uw timmerwerkzaamheden.

Wij werken niet alleen voor aannemers of bedrijven. Ook als particulier zijnde bent u voor al uw timmerwerk bij ons aan het juiste adres. Voor het plaatsen van een deur, een vloer leggen, een overkapping op uw terras, schrijnwerk, gevelbetimmering, montage van een dakraam of een dakkapel. Voor elke klus of renovatie waar u een professioneel timmerman in de regio Utrecht voor nodig heeft.

In onze uitgebreide werkplaats beschikken wij over verschillende houtbewerking machines. Wij kunnen door onze computergestuurde cnc freesmachine gemakkelijk allerlei onderdelen van hout op maat maken. Het 2D of zelfs 3D frezen is voor ons geen enkel probleem. Op deze manier hoeven wij in vergelijking tot een andere timmerman of timmerbedrijven geen werk uit te besteden en daarom zijn wij vaak ook nog eens goedkoper dan onze concurrenten.

Omdat elke opdracht een klus op maat is maken wij van te voren een keurige offerte voor u op, waarin alle gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd. Wanneer er onverwachts sprake is van meerwerk buiten onze offerte om, dan informeren wij u altijd van tevoren. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Neem gerust contact met ons op om uw opdracht vrijblijvend met ons door te spreken. Wij staan u graag bij om ook uw project tot een goed einde te brengen.