Houtbewerking | CNC Frezen hout | Maatwerk | Naambord | Hout Frezen

Houtbewerking

Houtbewerking

cnc frezen

cnc frezen

Lasersnijden

Lasersnijden

Lasergraveren

Lasergraveren

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lokhorst CNC Houtbewerking voor al uw maatwerk, een naambord, hout frezen en specialist in cnc frezen

Voor al uw maatwerk kiest u voor Lokhorst cnc houtbewerking in de regio Utrecht. U kunt bij ons niet alleen terecht om een naambord op maat te laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in cnc frezen voor iedere soort houtbewerking. Door middel van onze computergestuurde cnc freesmachine kunnen wij al uw eigen ontwerpen realiseren.

Wanneer u als particulier zijnde uw maatwerk uitgefreesd wilt hebben dan is dit zeer eenvoudig te doen. U hoeft geen duur 3D tekenprogramma aan te schaffen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de software van DraftSight 2D om uw ontwerp in te tekenen. Natuurlijk bedienen wij niet alleen particulieren maar uiteraard ook bedrijven. Door de software die wij gebruiken voor onze freesmachine kunnen wij gemakkelijk uw CAD bestanden inlezen en uw project vervolgens uit hout frezen.

Neem gerust een kijkje in ons portfolio om reeds gemaakt projecten te bekijken. Zo kunt u zien wat wij op het gebied van cnc frezen al voor onze tevreden klanten hebben kunnen betekenen.

FreeCAD is uiteraard niet het enige programma dat u kunt gebruiken om uw tekenwerk aan te leveren. U kunt hier verschillende CAD tekenprogramma’s voor gebruiken. Wij kunnen u met onze onze ervaring op het gebied van grafisch ontwerp adviseren welke manier voor u het meest geschikt is om het tekenwerk aan te leveren. Neem contact met ons op zodat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen voor uw project.

Heeft u uw ontwerpen al in een CAD bestandsformaat en wilt u een offerte door ons uit laten brengen? Ga dan direct naar offerteaanvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lokhorst CNC Houtbewerking. Alles wat te tekenen is, kunnen wij cnc frezen.